Lapozz a 99-re!

Mit hagyott utoljára Szentesi Éva?

Episode Summary

Szentesi Éva, írónő, a WMN újságírója és rákellenes aktivista, akivel a nemrég megjelent, A legfontosabbat utoljára hagytam című könyvéről beszélgetünk a sokszor fájdalmas gyógyulás és a testi-lelki rehabilitáció kőkemény éveiről, Éva édesanyjának betegségéről, és arról, hogyan vészelték át együtt az elmúlt évet. Az Életem könyve rovatban Szalóki Ági, énekes és dalszerző mesél egyik kedvenc, a mesék világához is fűződő olvasmányáról. És, ahogyan az lenni szokott, Szabados Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Episode Notes

Sokan úgy ismerték meg, mint a nő, aki sokat beszél a rákos megbetegedésekről, a prevenció fontosságáról. Közben ő maga is a kórral küzdött. Kétszer is legyőzte. Ötéves tünetmentes évfordulóját ünnepli idén Szentesi Éva, írónő, a WMN újságírója és rákellenes aktivista, aki ennek alkalmából új könyvvel jelentkezik, A legfontosabbat utoljára hagytam címmel. Új könyvéről beszélget vele Szabados Ági a könyves podcast 49. epizódjában.

Az Életem Könyve rovat e heti vendége pedig Szalóki Ági, énekes és dalszerző, aki mesél többek között arról, hogy miért olyan fontosak számára a gyerekdalok, és miért az egyik legmeghatározóbb olvasmány számára Boldizsár Ildikó Hamupipőke Facebook-profilja című meseterápiás műve.

Szabados Ági a héten Guillaume Musso írótól ajánlja Az írók titkos élete című letehetetlen olvasmányt.

A műsorban elhangzó könyvek:

Szentesi Éva: Hamvaimból 

Szentesi Éva: A legfontosabbat utoljára hagytam 

Szentesi Éva: Pedig olyan szépen éltek 

Boldizsár Ildikó: Hamupipőke ​Facebook-profilja 

Guillaume Musso: Az ​írók titkos élete