Lapozz!

Orvos-Tóth Noémi az Örökölt sorsról és a folytatásról

Episode Summary

Egy könyv, ami a 2018-as megjelenése szinte folyamatosan a sikerlistákon van, egy klinikai szakpszichológus, aki a mai napig nehezen tudja kezelni, ha az utcán felismerik. Ebben az epizódban Orvos-Tóth Noémivel beszélgetünk a könyvéről és a folytatásról. Az Életem könyve rovat vendége Grecsó Zoltán koreográfus, táncpedagógus, aki arról mesél, milyen könyvek milyen hatással voltak rá. A műsor végén pedig Ági ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Episode Notes

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus hatalmas sikerű Örökölt sors című könyve hosszú időn át vezette a könyveladási sikerlistát. Ez nem véletlen, hiszen bárki, aki elolvassa, a hatása alá kerül. Nem egy vendég hozta már élete könyvének ezt az olvasmányt a műsorba. Noémi szerint az egyik titok, amiért sikere van, hogy jókor érkezett meg az emberekhez. A könyv további hatásairól, Noémi terveiről, a könyv folytatásáról, arról, hogy miért váltott kiadót, és további könyvajánlásokról a műsor első felében beszélgetnek Szabados Ágival. 

Élete könyvével Grecsó Zoltán, koreográfus, táncpedagógus érkezik, aki a könyvek általi felismeréseiről, arról, hogy mi számára jelenleg a legfontosabb téma, amihez könyvek segítségét is tudja hívni, valamint testvére, Grecsó Krisztián hatásáról is mesél. 

Természetesen Szabados Ági is ajánlani fog egy letehetetlen olvasmányt. 

 

A műsorban elhangzó könyvek:

Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors

Ljudmila Ulickaja: Médea és gyermekei

Ljudmila Ulickaja: Szonyecska

Edith Eva Eger: A döntés

Grecsó Krisztián: Megyek utánad

Parti Nagy Lajos: Ibusár