Lapozz a 99-re!

Kedvenc interjúink 2020-ban

Episode Summary

Az év utolsó és a jövő év első adásában különleges pillanatokat hallhattok a 2020-as interjúkból. Ebben az epizódban öt inspiráló ember gondolatait hallhatjátok újra. Rédei Éva, a Láng Téka legendás alapítója, Szentesi Éva írónő, Dezső András a HVG újságírója, Rubik Ernő, a Rubik-kocka feltalálója, valamint Dragomán György legjobb pillanatait idézzük fel.

Episode Notes

2020 egy rendhagyó év volt, olyan dolgokat éltünk át, amire nem is számítottunk. A tomboló világjárvány és a két átélt kijárási korlátozás ellenére a podcastnek rengeteg inspiráló vendége volt, és még ennél is több fantasztikus könyv került szóba. A karanténidőszak mindenki számára bebizonyíthatta, hogy fontos, hogy legyenek elcsendesedett, nyugodt pillanataink is, ehhez pedig tökéletes társ egy-egy jó könyv. 

A mai ünnepi epizódban öt különleges interjúból hallhattok részleteket. A legjobb pillanatokkal és gondolatokkal újra itt van Rédei Éva, a Láng Téka legendás alapítója, Szentesi Éva írónő, Dezső András a HVG újságírója, Rubik Ernő, a Rubik-kocka feltalálója, valamint Dragomán György, az olvasóvá nevelésről szóló gondolatait is hallhatjátok.