Lapozz!

Ismerd meg Bauer Barbarát, a légiutas-kísérőből lett írónőt!

Episode Summary

Fekete Rózsa, Porlik mint a szikla, Légikisasszonyok - néhány cím egy elképesztően termékeny és szenvedélyes író, Bauer Barbara tollából, akit mára a történelmi ihletésű, de erősen valóságalapú könyveiről ismerhetünk. Első regénye kiadása előtt légiutaskísérőként dolgozott közel egy évtizedet, de emellett köze van az Etyek TV megalapításához is. A műsor második felében Kovács Krisztián, állandó szakértőnk, az Ectopolis magazin főszerkesztője árulja el, mi élete könyve. Majd Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

Episode Notes

Bauer Barbara légiutaskísérőből lett írónő. Történetei mondhatni földön és égen születtek meg, vagyis hol egy repülőgépen, hol a saját családi házuk konyhájában. Legújabb regényét, a Fekete rózsát személyes élmények és érzések ihlették. Az írás mindig is a szenvedélye volt, ebben tudott kiteljesedni. 

Kovács Krisztián egy nagy kedvencéről, Paul Austerről mesél, de sok más izgalmas olvasmányt is megemlít a beszélgetés során! Szabados Ági ezen a héten egy nagy kedvence, Gárdos Péter legújabb könyvét, a Királyi játékot ajánlja. 

A műsorban elhangzó könyvek:

Colleen McCullogh - Tövismadarak

Paul Auster - 4 3 2 1

Philip Roth - Összeesküvés Amerika ellen

Paul Auster - Leviatán

Paul Auster - Az illúziók könyve

Paul Auster - Brooklyni balgaságok

Paul Auster - New York trilógia

David Mitchell - Felhőatlasz

Gárdos Péter Királyi ​játék