Lapozz!

Divat és szépség magyarul

Episode Summary

Ebben az epizódban a kortárs divatról, a magyar tervezők sokszínűségéről és a hazai divatmárkák történeteiről is mesél Csalár Bence divatújságíró, akinek október elején jelent meg A színfalak mögött című vaskos albuma. A műsor második vendége Szabó Doris szépségmentor, akit élete könyvéről kérdeztük, az epizód végén pedig, szokás zerint Szabados Ági is ajánlott egy letehetetlen olvasmányt.

Episode Notes

Hogyan érthetjük meg hétköznapi emberként, hogy miről szól valójában a divat, honnan tudhatjuk mi éppen a trend, kitől vásároljuk, milyen ma Magyarországon a tervezői kínálat? Szerencsére vannak segítségeink, akik színes és kreatív egyéniségükkel irányt mutatnak. 

Ilyen például az adás első vendége, Csalár Bence divatújságíró, stylist, a Budapesti Metropolitan Egyetem állandó előadója és a Werk Akadémia divatszakértője, akinek október elején került a boltokba a könyve, amelyben 50 magyar divattervezővel beszélget és mutatja be a munkájukat gyönyörű fotókon keresztül. A borítón a szupermodell, Mihalik Enikő.

Az adás második felében az igazi szépségről, a tökéletlenségről és persze élete könyvéről is beszél Szabó Doris szépségmentor. 

Végül természetesen Szabados Ági is ajánl egy letehetetlen olvasmányt.

A műsorban elhangzó könyvek:

Csalár Bence: A színfalak mögött - A magyar divat

Szabó Doris: Lélekkontúr

Nyírő József: Havasok könyve

Sarah Wilson: Élet pánik és szorongás nélkül?

Mark Haddon: A kutya különös esete az éjszakában