Lapozz a 99-re!

Peller Mariann kedvenc spirituális könyvei

Episode Summary

Peller Mariann régóta nyitott a spiritualitás témákra. Ebben az epizódban az ő segítségével járunk utána, mit érdemes olvasni, ha érdekelnek a misztikus dolgok. Az Életem könyve rovat vendége Balázs Andi színésznő, aki élete meghatározó könyvélménye mellett mesél önmaga elfogadásának útjáról, álmairól és spirituális énjéről is. Természetesen Szabados Ági is ebben a témában választott egy letehetetlen olvasmányt.

Episode Notes

A könyves podcast 47. epizódjában a spirituális könyvekkel foglalkozunk. Dunát lehet velük rekeszteni, na de hogyan találjuk meg a legjobbakat, és egyáltalán megérthetjük-e a tanításokat könyvek segítségével?

Peller Mariann, műsorvezető segítségével keressük a választ, aki először félve kezdett beszélni a nyilvánosság előtt a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról. Missziótudata azonban egyre nőtt az évek alatt. Mára pedig valódi lélekközösség veszi őt körbe. Mesél arról, hogyan áll ő a spirituális témájú könyvekhez, és a kedvünkért kiválasztotta 3 legnagyobb kedvenc olvasmányát is.

A műsor második felében pedig Balázs Andi, színésznő hozza élete könyvét. Kiskorától máig olyannyira meghatározó számára a pöttyös könyvek egyike, hogy fejből tudja sorait. Ez Fehér Klára Bezzeg az én időmben című regénye. Az önelfogadás útját járva egy fontos mérföldkő volt számára ez a könyv. De mesél arról is, mennyire volt kacskaringós ez az út, és hogyan vezetette őt oda, hogy másoknak is segítsen önmaguk elfogadásában.

A héten Szabados Ági egyik példaképe és ikonja könyvét vette le a polcáról. Ez Oprah Winfrey könyve, az Amit biztosan tudok.

A műsorban elhangzó könyvek:

Rhonda Byrne: The Secret – A Titok 

Rhonda Byrne: Az Erő

Paulo Coelho: Az ​alkimista

Michael Newton: Lelkünk ​útja I.

Purisaca Golenya Ágnes: Az ​aranyasszony útja (Aranyasszony-trilógia 1.)

Elisabeth Haich: Beavatás - Óegyiptomi misztériumok

Krúdy Gyula: Álmoskönyv

Tar Ildikó: Álomfejtő-önismereti ​kézikönyv és szótár

Fehér Klára: Bezzeg az én időmben 

Oprah Winfrey: Amit biztosan tudok